Hvad er Reiki Healing?

 

En metode til helbredelse af kroppen, men er også beregnet til at heale.

Når Reiki-udøveren kanaliserer livsenergien gennem sine hænder til modtageren via det japanske hånd healings system, Reiki, aktiverer den kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien går til de dybeste planer af personens væsen, hvor sygdommene har deres oprindelse. Den virker, hvor modtageren har mest brug for den, frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance.

Energien er den livskraft, der strømmer gennem vores fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer. Den indhyller os også i et energifelt, som vi kalder auraen.

Energien reagerer på kvaliteten af tanker og følelser. Den bliver afbrudt når vi bevidst eller ubevidst accepterer negative tanker eller følelser om os selv.

 

Hvad mærker jeg når jeg healer?

 

Når jeg giver Reiki healing mærker jeg typisk en stærk varme opstå i mine hænder og nogle gange oplever jeg en kold fornemmelse midt i min håndflade. Efter en given tid mærker jeg denne varme fortage sig og jeg rykker videre til et nyt sted (chakra/median) på kroppen for at mærke om der er andre steder mine hænder reagere. Når der er ro i mine hænder og jeg ikke mærker noget mere afslutter jeg healingen.

 

 

Sådan foregår en behandling med Reiki.

 

En Reiki behandling foregår på den måde, at du lægger dig påklædt på en briks og evt. dækkes af et tæppe. Det kan være helt rart at blive puttet. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, først på hovedet og forsiden derefter på bagsiden af kroppen. Behandlingen varer ca. 45 min. Før vi starter, er der tid til en lille samtale.

 

Når jeg healer et menneske eller dyr går jeg ind i en rolig sindsstemning (lidt ligesom meditation) så jeg kan give dyr/menneske hele min opmærksomhed og samtidig mærke hvor eget "energi" patienten trækker.

 

Hvordan oplever man Reiki?

 

Der er ingen rigtig måde at opleve en Reiki-bahandling på. Oplevelsen er meget individuel og aldrig den samme fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en healing fremkalde billeder og fornemmelser, lidt som at drømme. Man kan også opleve kropslige reaktioner som latter, gråd eller andre sensationer, men det er slet ikke sikkert at det sker for dig.

Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas, da det i høj grad er formålet, at du oplever den støtte, nænsomhed og omsorg et andet menneske kan give dig via sine hænder, uden at du behøver at forklarer alt muligt.

 

Hvor mange gange skal jeg have?


Healingen får de bedste betingelser for at virke optimalt, hvis du starter et forløb med fire – og helst fem – gange kort efter hinanden. Helst fem dage i træk, men da dette kan være svært, så inden for max to uger. På denne måde får du åbnet din krop og sind for healingen, får renset ud i både det psykiske og fysiske – og konsolideret healingens effekt. Efterfølgende kan du efter behov følge op med en gang om ugen, en gang hver 14. dag eller en gang om måneden, for at holde energien ved lige. Husk at de ubalancer, du kommer med, ofte har taget lang tid at bygge op. De bliver sjældent fjernet helt ved en enkelt behandling.

   

Hvad kan en Reiki hjælpe dig med:

 

  • En Reiki behandling er alsidig og kan bruges til at behandle stort set alle sygdomme og tilstande både på mennesker og dyr. På ting og situationer.
  • En Reiki behandling har en kraftig synergieffekt med andre metoder, effekten af medicin eller andre behandlingsmetoder. (akupunktur, Qi-gong, kiropraktik osv.) forøges, når de anvendes sammen med Reiki.
  • En Reiki behandling understøtter et medicinsk forløb, og hjælper med at nedtone bivirkningerne.
  • En Reiki behandling støtter og styrker dit immunforsvar, giver god modstandsdygtighed, og hjælper dig til at komme dig ovenpå sygdom eller skader.
  • En Reiki behandling frigiver alt stress, afspænder og skaber balance i krop og sind
  • En Reiki behandling er effektiv mod muskel- og ledsmerter herunder sportsskader.
  • En Reiki behandling er effektiv mod betændelsestilstande og infektioner.
  • En Reiki behandling kan skabe balance og harmoni i sindet.

Kort sagt er en Reiki behandling alsidig, kraftfuld og effektiv.