Respondhealing: En unik healingsteknik


*Respondhealing er en ny healingsteknik, Kanaliseret/udviklet af Steen Kofoed Københavns Healerskole i 2016. Han er en af de dygtigste underviser i healing, psykiske evner og spirituelt udvikling. Steen Kofoed har mere end 30 års erfaring i at undervise og arbejde med healingsteknikker. Det var hos Steen Kofoed jeg fik min uddannelse i 2017/2018.

*Respondhealing er en unik healingsteknik som handler om at aktivere kroppens celler og atomer og opløser blokeringer, spændinger og ‘oplyser’ blokeret ‘mørklagte’ områder i kroppen og i de psykiske områder der har med kroppens funktionalitet at gøre.

*Respondhealing er en healingsteknik som skaber kontakt til og aktiverer ‘døde / ‘slukkede celler’ i kroppen. Det være alt, lige fra stive led, ubalance, slappe, afkræftende led og lemmer som i spastisk lammelse, sclerose, gigt, muskelsvind, kræft, kemo og alle de følgesygdomme disse fører med sig.

*Respondhealing arbejder dybt inde i kroppens mikrounivers. Herigennem aktiveres kroppens celler og atomer og kroppen kan heale fysisk.

*Respondhealing er også god til at genoprette de psykiske ubalancer, der er opstået i kroppen af en eller anden årsag.

*Respondhealing bringe krop, sjæl og ånd i indbyrdes balance og det kan mærkes markant både fysisk og psykisk.


Selve healingen foregår på en briks, hvor du ligger fuldt påklædt med et tæppe over dig. Energien du modtager er forskellig fra gang til gang og opleves forskelligt.