HVORFOR REIKI?

Jeg har selv udviklet mig fra en person uden tro på Reiki energiens muligheder til i dag at være fuldstændig overbevist om Reiki energiens enestående muligheder. Da jeg for 10 år siden blev bekendt med Reiki var det som en åbenbaring mig og selvom jeg indledningsvis var meget skeptisk, kan jeg nu bekræfte at “det virker”. Reiki energien giver dig præcist det du har behov for – også på celleniveau. Det er ikke længere nødvendigt at gå til lægen med alle mulige symptomer.

Hvis du er syg, så skal du se din læge. Healing konkurrerer ikke med det traditionelle behandlingssystem, men skal ses som et supplement, der kan fremme din helingsproces.


Det faktum at du er i stand til at helbrede dig selv, ændrer hele konceptet af sygdom og giver dig en masse selvtillid. Du stoler mere på dig selv og tør tage ansvaret for dit eget liv. Hvis du er alvorligt syg og i lægebehandling, vil troen på at du kan gøre en forskel være med til at afkorte sygdomsforløbet. Din mentale indstilling betyder meget – især hvis du tror på noget, der er større end dig selv.


Jeg har nu i 10 år arbejdet med Reiki energien, og de seneste 7 år som Reiki Master/Teacher og det er en af de bedste ting jeg har gjort i mit liv. Følg mig og du vil se at himlen er indenfor din rækkevidde.


Reiki Healing er den mest omfattende behandlingsform vi kender til dato, idet den behandler problemerne på 3 planer samtidigt – lige præcist hvad kroppen har brug for.


1. Fysisk: Reiki energien regenerere kroppen på celleniveau. Dit helbred vil blive meget bedre

2. Mentalt og følelsesmæssig: Alle hindringer til et lykkeligt liv vil blive fjernet.

3. Sjæl: Du vil blive en del af den åndelige verden.

Forandringerne vil ikke ske i løbet af en behandling men gradvist i overensstemmelse med dine behov og hvad der er muligt. Ved fortsat at arbejde med Reiki energien vil den positive energi snart omfavne alle aspekter af dit liv.

Nicholaz
"din vej til et lykkeligere liv"